new born baby

New born baby of bolle buik hiervoor gaan we voortaan op een volledig nieuwe manier te werk gaan met nieuwe mooie attributen en een ervaren assistente.

Wij voorzien tot 4 uur tijd om een new born baby te fotograferen meestal is er ongeveer 2 uur nodig maar dit  kan je niet forceren, men moet dit op zijn of haar ritme doen wij zorgen dan ook steeds voor enkele rust momenten, we bekijken dan ook eens de opnamen op scherm om eventueel bij te sturen naar uw smaak dit bij bij een kopje koffie, thee of een frisdrank

Dit is ideaal om de baby even tot rust te komen zodat er zonder stress en in alle rust daarna kan verder gewerkt worden.

Een shoot met een new born baby wordt idealiter gedaan op dag 6, 7 of 8  tot max 14 dagen na de geboorte. In die periode slapen new born baby nog heel diep, waardoor we ze slapend in verschillende poses kunnen leggen. Ook heeft je pasgeboren baby dan vaak nog een mooi gaaf huidje.

 

Investering in tijdloze emotie

Professionele studio portretfoto’s van de zwangere buik, de baby (new born baby), peuter of kleuter vormen een trots bezit voor ouders en zijn natuurlijk heel leuk om cadeau te doen of te krijgen. Mooie heldere foto’s uit de kindertijd zijn van onschatbare waarde voor het kind als het later groot is. Babyfotografie en kinderfotografie is een specialisme waarbij geduld, aandacht en creativiteit een grote rol spelen dit in een moderne fotostudio die van alle gemakken is voorzien en met medewerking van mijn assistente worden dit prachtig uitgewerkte opnamen.

Boek je new born baby shoot nog vóór de bevalling!  wij werken met korte boeking termijnen doordat wij full time zelfstandig zijn met onze eigen studio’s.

Een “combi-shoot” ??
Boek 1 zwangerschap fotoshoot + 1 fotosessie met je newborn kindje en je krijgt MEER foto’s in een onvergetelijk album met hoge kwaliteits- prints.

De prijzen onderaan zijn een vergoeding voor het reserveren van de studio en hierbij is het  Album inbegrepen. De vergoeding is op voorhand te betalen bij de boeking van uw fotosessie. We helpen jou met de aankoop van andere fotoproducten die aansluiten bij jouw persoonlijk budget tijdens de viewing sessie.

Newborn + Zwangerschap Newborn
€ 249 € 205
Gesprek voor planning Gesprek voor planning
Zwangerschapssessie van ongeveer 30 minuten
Newborn sessie van ongeveer 2 tot 4 uur Newborn sessie van ongeveer 2 tot 4 uur
Viewingsessie Viewingsessie
Album met 8 beelden in verwerkt Album met 8 beelden in verwerkt
new born baby

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/3/6/fotographic.be/httpd.www/wp-content/plugins/gallery-bank/user-views/includes/galleries/queries.php on line 26

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/3/6/fotographic.be/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 176

Enjoy this site? Please spread the word :)