meer info

Beste bezoeker

Mijn naam is Peulders Walter en ben geschoold beroepsfotograaf dit al voor vele jaren in die periode hen ik verschillende activiteiten in de fotografie beoefend  en zo een zeer uitgebreid gamma van ervaring opgedaan dit van fotowinkel met reportage en studio werk, luchtfotografie voor bedrijven vanuit helikopter, product fotografie voor vele kleine en enkele grote internationale webshops.

Het meeste werk ik, in de studio dit is echt mijn specialisatie maar  buiten werk doe ik met evenveel plezier.

Nieuwe werkwijze vanaf juni 2017 (niet geldig voor bongo of andere bon).

Ik ben geschoold als kunstfotograaf en deze richting wil ik nu verder inslaan ook in mijn vrij werk of commercieel zoals portret opnamen en new born, baby enz.. Ik ga hier ook meer tijd voor nemen tijdens de shoot terwijl het vroeger een haastklus was die op 1 uur klaar moest zijn ga ik daar nu 2, 3 of zelfs 4 uur voor uittrekken, het kan zijn dat we na 1 uur stoppen omdat we de benodigde prachtige opnamen hebben maar indien niet en u heeft er nog zin in doen we gewoon verder en stoppen al eens om even tot rust te komen bij een drankje en een hapje. dit is veel leuker en veel minder stress zowel voor u als klant als voor mij als fotograaf en dit kan de opnamen enkel kwalitatief verbeteren.

Workshop

Ook ga ik me dieper op mijn activiteit van workshop geven verdiepen waarbij ik als rode draad deze onderstaande zal geven ik ga dit laagdrempelig houden en niet duur.

Ik houd van simpele workshops zonder een hoop technische benamingen waar een beginnend fotograaf weinig of niets van snapt, wat belangrijk is wat wilt u bereiken en hoe doe je dit in de praktijk.

de meeste workshops zijn per 3 uur uur meer info op www.foto-workshops.be

  • doka (zwart wit ontwikkelen en afdrukken)
  • fotostudio (leren werken met het licht in de studio)
  • fotografie algemeen

Enjoy this site? Please spread the word :)