headshot

Headshot / Zakelijke portretfoto sessie

€ 125 excl. BTW

Visagiste 1: Enige ervaring 50 euro.

Visagiste 2:  Zeer ervaren en bekwaam 150 euro.

Wat kan je in het kort van de sessie verwachten:

» Professionele foto met echte expressie en hoge mate van “kijkbaarheid”.
» Voorbereid op de fotosessie met make-up en haarstyling.
» 60 minuten fotograferen.
» Inclusief retoucheren van 3 foto naar keuze.

De kortste sessie voor de perfecte profielfoto!

De sessies vinden plaats in de studio’s van fotographic in sint-katelijne-waver
Je bent in ieder geval ongeveer 90 minuten kwijt voor de voorbereiding en het fotograferen door mij.

De routebeschrijving ontvang je na de boeking. mail: fotographic
De kledingadvies geldt beperkt. We fotograferen slechts 3 outfit.

Wil jij ook meteen een goede indruk maken?

Ben jij professioneel met jouw vak bezig en wil je dat ook uitstralen?
Wil jij ook gezien worden als zelfverzekerd, vriendelijk en betrouwbaar?

Wist jij trouwens dat een positieve eerste indruk er voor zorgt dat mensen jou meteen ook een tal van andere positieve eigenschappen toekennen?
Met een goede portret- en profielfoto maak je meteen optimaal gebruik van dit zogenoemde HALO-effect.

Als professioneel portret- en profielfotograaf heb ik mijn fotosessie zo ingericht dat we er samen voor zorgen dat jouw profielfoto’s je helpen om succesvoller te worden.

 

Ik ben er om jou daarbij te helpen!

Zoals ik net al aangaf is een goede profielfoto tegenwoordig steeds belangrijker, omdat die eerste indruk zo enorm belangrijk is. Ook onthouden mensen gezichten nou eenmaal beter dan namen. Uit onderzoek onder recruiters op Linkedin blijkt zelfs dat er gemiddeld bijna 20% van de tijd wordt besteed aan het kijken naar je profielfoto, die vooral professioneel en niet afleidend moet zijn.

Van iedereen kan een aantrekkelijke foto worden gemaakt, dat heeft niets met uiterlijk te maken. Ondanks dat (of doordat) die eerste indrukken enorm belangrijk zijn, veranderen mensen helaas zo gauw ze voor de lens stappen; Ze raken gespannen, voelen zich opgelaten of onaantrekkelijk en staan daardoor niet als ‘zichzelf’ op de foto.Een aantrekkelijke foto van iemand maak je door te zorgen dat iemand ontspannen voor de lens staat.

We hebben tegenwoordig allemaal een analoge én digitale identiteit. Facebook, Twitter, Linkedin, visitekaartjes, websites, enzovoort. Iedereen zoekt elkaar op Google tegenwoordig, maar welke foto vinden ze dan van jou?

De sessie

De fotosessie zelf duurt ongeveer 60 minuten. Tijdens de sessie fotograferen we samen 3 outfit. De fotosessie is volledig transparant, alle foto’s die we samen maken verschijnen ter plekke op een monitor. Hierdoor  weet je aan het eind van de fotosessie exact welke foto’s je kunt gebruiken en kun je tijdens de fotosessie zelf bijsturen als je zaken anders wil zien. Dit geeft je volledige controle over het resultaat en zorgt dat je precies weet welke foto’s we hebben gemaakt op het moment dat je de studio weer verlaat.

Aan het einde van de sessie kiezen we samen de foto die we het best vinden.

Retoucheren en afdrukken

Nadat we jouw favoriete foto’s hebben gekozen, zal ik de foto’s voor je retoucheren. Dit duurt, afhankelijk van de drukte, maximaal een week. Retoucheren betekent in mijn woordenboek dat ik zorg dat de oneffenheden in de huid, eigenwijze haren en dergelijke netjes maak. Ik retoucheer heel licht, alles wat er 2 weken geleden niet was en over 2 weken niet meer zal zijn wordt geretoucheerd. Het is de bedoeling dat je uiteraard gewoon blijft zoals je bent!

Mocht je de foto willen afdrukken dan kan dat. Ik werk samen met een fotolab, die kwaliteit en professionaliteit erg belangrijk vinden. We kunnen de opties hiervoor tijdens de fotosessie bespreken.

Bij de sessie zitten 3 geretoucheerde foto’s bij de prijs inbegrepen. Additionele foto’s retoucheren kan altijd, de kosten daarvoor bedragen 35 Euro exclusief BTW per foto.

Betaling

Na betaling op onze rekening van het bedrag is de reservering definitief.

de betaling gegevens ontvangt u nadat u een boekings mail gestuurd heeft, vergeet gewenste datum en uur niet te vermelden.  mail: fotographic

Daarnaast ontvang je uiteraard een BTW-factuur in diezelfde e-mail, en de routebeschrijving.

 

Enjoy this site? Please spread the word :)