Art work shoot

Artwork shoot = shoot met museum kwaliteit.

Op locatie en op technische camera dus niet snel enkele foto’s maken en kijken welk goed is nee!! echt een opstelling maken licht meten, bereken, scherpstellen een vb foto digitaal maken op scherm bekijken en daarna op zeer grote negatieven 4×5 inch fotograferen waarom! wel met dit toestel is vanwege de mogelijkheden van instellingen fotografie mogelijk die met een normaal digitaal toestel niet mogelijk zijn en de mogelijkheid biedt voor zeer grote vergrotingen.

Het team dat meestal aanwezig is visagist, assistente en uiteraard de fotograaf.

Hoe gaat het in zijn werk:

Eerst een persoonlijk gesprek dit doen we bij u thuis daar er enkel wordt gewerkt op vergroting willen we eerst de ruimte en sfeer van de woning bepalen om te bekijken wat er mogelijk is. er wordt een offerte opgemaakt en opgestuurd bij goedkeuring gaan we aan de slag.

Eerst wordt de gepaste locatie gezocht in binnen of buitenland indien gevraagd via een locatie hunter.

Ik ga ter plaatse kijken om te zien welke mogelijkheden en licht we daar hebben op bepaalde uren van de dag.

Fotografie dag wij zullen er al vroeger zijn om alles klaar te maken ook zorgen we voor drank, snacks en broodjes, na de make-up en styling gaan we aan de slag op het juiste moment.

Hierbij werken we tot we die éne perfecte foto hebben dit kan op 1 uur maar evengoed 4 uur of langer zijn afhankelijk van de omstandigheden. de prijs blijft echter vast zoals op de offerte  ook al werken we een volledige dag.

Vergroting wordt geleverd en opgehangen foto op lichtgewicht aluminium gekleefd met  een briljante beschermlaag (dibond en epoxy).

Er worden geen foto’s op onze website, facebook of andere social media geplaatst tenzij gevraagd door klant.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/3/6/fotographic.be/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 176

Enjoy this site? Please spread the word :)